Uuden lanseeraus

After work ilta on virallisesti ohi ja on aika kertoa myös tänne kotisivujen puolelle uudesta lanseerauksestamme. Tehdessämme yhteistyötä Jennin ja Erjan kanssa koskien illan tapahtumaa Porvoon Paahtimossa huomasimme että ajatusmaailmamme kohtaavat täydellisesti. Koska tiedämme että aikuisiässä harvoin tapaa ihmisiä joiden kanssa on helppoa olla ensimmäisestä hetkestä asti, halusimme pitää ryhmän koossa tämän illan jälkeenkin. Oli siis pakko lähteä ideoimaan, ja ai että niitä ideoita tuli.

Uskomme siihen että yhdessä on hauskempaa ja tämä ilta osoitti myös että tämän tapaisille tapahtumille on tilaa. Lupaamme siis järjestää näitä lisää ja samalla kehittää toimintaa niin että kaikille löytyisi jotain. Vaunulenkillä se sitten tuli, meistä tulisi Naistakomo. Me olemme se henkinen verstas, jossa jokainen saa taipua, katketa ja muotoutua uudestaan aivan kuin rauta sepän taitavissa käsissä

Henkinen verstas naisille jossa on lupa olla, kasvaa ja menestyä- ihan kuin takoessa rautaa. Osallistu tapahtumiin ja pysy menossa mukana seuraamalla.

Menestys on sen saamista, mitä haluat. Onnellisuus on sen haluamista, mitä saat. Tule siis mukaan matkalle kanssamme. Meidät löydät tällä hetkellä Instasta täältä. Toivottavasti nähdään tulevissa tapahtumissa. Terveisin Jenni, Erja, Ida ja Ronja.

Vastaa

Close menu