2406_Naistakomo promo_1839

Me Syö.Nuku.Säästä -podcastin takana haluamme tuoda esille ideoita ja neuvoja, sekä ennen kaikkea inspiraatiota, jotta henkilökohtainen talous olisi helpompaa & hauskempaa.

Tule siis mukaan matkalle ja opit käsittelemään talouttasi kuin ammattilainen!

Project

ME PUHUMME RAHAA!

Podcastin takaa löydät kolme flickaa, Ronjan, Idan ja Erjan, jotka toivovat, että heille olisi jo peruskoulussa opetettu taloustieteen tärkeys omassa elämässä. Koska jäimme vaille henkilökohtaisen taloustieteen luentoja, päätimme itse toteuttaa ne podcastin merkeissä teille.

Me SYÖ NUKU SÄÄSTÄ -podcastin takana emme yritä tehdä elämästä täydellistä, mutta haluamme podcastin välityksellä kannustaa lukijoitamme tavoittelemaan omia unelmiaan. Eikä vain tavoittelemaan, vaan juurikin ryhtyä toimimaan sitä kohden, että jonain päivänä ne olisivat unelmien sijasta todellista totta. Ja mitä nuorempana pystymme unelmat toteuttamaan, sen kauemmin saamme niistä nauttia.


Toivomme että podcastimme herättää mielenkiintoa sekä ajatuksia. Podcastin kautta yritämme tuoda lukijoillemme neuvoja ja ideoita, sekä ennen kaikkea inspiraatiota. Podcastia ÄTA SOVA SPARA ei saa tulkita taloudellisena neuvonantajana missään tilanteessa. Haluamme myös muistuttaa että, esittämämme analyysit ja ajatukset ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa tulkita suosituksina esimerkiksi ostaessa tai myydessä rahoitusvälineitä.


Asiahan on niin että, ihmisen henkinen hyvinvointi kulkee “käsi kädessä” taloudellisen hyvinvoinnin kanssa.