Mimmit Sijoittaa i Borgå

Vilken torsdag vi haft. Naistakomo Oy som är bolaget var under Äta sova spara ligger ordnade Mimmit Sijoittaa på torsdagen i Borgå. Under eftermiddagen var det klart att regeringen skulle ha ett presstillfälle över coronaviruset som ingen av oss knappast missat. Det var många samtal och funderingar upp och ner men efter att ha pratat med branschfolket beslöt vi oss för att hålla evenemanget och satsa på god handhygien. We love handsprit.

På plats förutom vi var gänget från Cafe Aatos, ett fullt hus som kommit på plats för att lära sig mer om hur man kommer igång med att investera på börsen, Lotta från studioPieni och Benjamin som hjälper oss med poddarna. Ja, och självklart Pia-Maria och Hanna.

Under kvällen lärde vi oss hur man kommer in på börsen och hur lätt det egentligen är, tar knappa 20 minuter för att få igång ett regelbundet sparande. Dessutom hade alla chansen att göra sin egna investeringsplan. När investeringsplanen är gjord är det sedan viktigt att följa den så länge den gäller, även om börsen svänger pga. Coronavirus eller oljekriser.

Här finns ett litet bildregn från kvällen, mera bilder hittar ni även på Lotta Åbergs hemsida, studiopieni.com.

Lämna ett svar